DAGSCHOTELS OP RESERVATIE!
Een maandelijks aanbod aan versbereide dagschotels!
Op reservatie tot 10u00 op de dag zelf voor afhaling 's middags en tot 16u00 voor een afhaling 's avonds.
Afhalen kan van 11u30 tot 13u30 en van 16u30 tot 18u00. Dinsdag vanaf 11u30 tot 13u00.
PRIJS : 9 euro/schotel. Dessert van de dag: 2€/portie. Dagsoep: 3€/liter
1 januari | Geen dagschotel |
2 januari | Varkenshaasje met pepersaus en puree |
3 januari | Braadworst met bloemkool en aardappelen |
5 januari | Gebraad met wortelen en aardappelen |
6 januari | Gebakken vis, slaatje, tartaarsaus, puree |
7 januari | Hamburger met snijboontjes en aardappelen |
8 januari | Struisvogelragout met gratinaardappelen |
9 januari | Gevogelterollade met erwtjes en aardappelen |
10 januari | Blinde vink met wortelpuree |
12 januari | Gebakken spek met ajuinsaus, witloof en aardappelen |
13 januari | Tongrolletjes in Normandische saus en puree |
14 januari | Paella |
15 januari | Rundstong in Madeirasaus en puree |
16 januari | Balletjes in tomatensaus en puree |
17 januari | Hesp met witloof in kaassaus en puree |
19 januari | Boomstammetje met groene boontjes en aardappelen |
20 januari | Visserspannetje met fijne groentjes en puree |
21 januari | Pasta met scampi en zuiderse groentjes |
22 januari | Konijn op grootmoeders wijze en puree |
23 januari | Kalkoengyros met ananas en rijst |
24 januari | Gebraad met erwtjes en wortelen, aardappelen |
26 januari | Gevogeltebrochette provencale met puree |
27 januari | Visfilet met witte wijnsaus, groenten en aardappelen |
28 januari | Lasagna bolognaise |
29 januari | Orloffgebraad met kaassaus en puree |
30 januari | Kippenfilet met bloemkool en aardappelen |
31 januari | Frikadon met kriekjes en puree |