DAGSCHOTELS OP RESERVATIE!
Een maandelijks aanbod aan versbereide dagschotels!
Op reservatie tot 10u00 op de dag zelf voor afhaling 's middags en tot 16u00 voor een afhaling 's avonds.
Afhalen kan van 11u30 tot 13u30 en van 16u30 tot 18u00. Dinsdag vanaf 11u30 tot 13u00.
PRIJS : 10 euro/schotel. Dessert van de dag: 2€/portie. Dagsoep: 3€/liter
1 maart | Victoriabaars in witte wijnsaus, spinazie en aardappelen |
2 maart | Balletjes in Luikse saus met puree |
3 maart | Orloffgebraad met kaassaus en puree |
4 maart | Kippenfilet met wijnsaus, groene boontjes en aardappelen |
5 maart | Vogelnestje in tomatensaus met puree |
7 maart | Kalkoengyros met ananas en paprika |
8 maart | Visfilet met Normandische saus en puree |
9 maart | Lasagna bolognaise |
10 maart | Parelhoenrollade met groentjes en puree |
11 maart | Frikandon met kriekjes en puree |
12 maart | Boomstammetje met bloemkool en aardappelen |
14 maart | Varkenshaasje met pepersaus, slaatje en puree |
15 maart | Visserspannetje met groentjes en aardappelen |
16 maart | Paella |
17 maart | Vol au vent met champignons en puree |
18 maart | Blinde vink met erwtjes en wortelen, aardappelen |
19 maart | Cordon bleu met bloemkool en aardappelen |
21 maart | Rundsstoofvlees met slaatje en aardappelen |
22 maart | Tongrolletjes in witte wijnsaus en groentenpuree |
23 maart | Gevogeltebrochette provencale met puree |
24 maart | Hespenrolletjes met witloof in kaassaus en puree |
25 maart | Braadworst met appelmoes en aardappelen |
26 maart | Kip in rode wijn, groene boontjes en puree |
28 maart | Gebraad met wortelschijfjes en aardappelen |
29 maart | Gebakken visfilet, salade, tartaar, puree |
30 maart | Pasta met scampi en zuiderse groentjes |
31 maart | Rundstong in Madeirasaus en puree |