DAGSCHOTELS OP RESERVATIE!

Een maandelijks aanbod aan versbereide dagschotels!
Op reservatie tot 10u00 op de dag zelf voor afhaling 's middags en tot 16u00 voor een afhaling 's avonds.
Afhalen kan van 11u30 tot 13u30 en van 16u30 tot 18u00. Dinsdag vanaf 11u30 tot 13u00.
PRIJS : 10 euro/schotel. Dessert van de dag: 2€/portie. Dagsoep: 3€/liter



1 juli Rundsstoofvlees met salade en aardappelen
2 juli Cordon bleu met bloemkool en aardappelen
4 juli Blinde vink met spinazie en aardappelen
5 juli Victoriabaars met groentensaus en puree
6 juli Vogelnestje met tomatensaus en puree
7 juli Vol au vent met champignons en puree
8 juli Varkensgebraad met erwtjes en aardappelen
9 juli Hespenrolletjes met witloof in kaassaus en puree
JAARLIJKS VERLOF: 11 juli t.e.m. 30 juli
1 augustus Haantje in rode wijnsaus, boontjes en aardappelen
2 augustus Zalmfilet met botersaus en spinaziepuree
3 augustus Lasagna bolognaise
4 augustus Varkenshaasje met pepersaus, slaatje en puree
5 augustus Hamburger met wortelschijfjes en aardappelen
6 augustus Frikadon met kriekjes en puree
8 augustus Kalkoengyros zoet-zuur met rijst
9 augustus Vispannetje met groentjes en puree
10 augustus Pasta met scampi en zuiderse groenten
11 augustus Varkenswangen met champignons en puree
12 augustus Cordon bleu met bloemkool en aardappelen
13 augustus Balletjes in tomatensaus met puree
15 augustus Rundsstoofvlees met appelmoes en aardappelen
16 augustus Gebakken visfilet met tartaar, slaatje en puree
17 augustus Kaasburger met erwtjes en wortelen, aardappelen
18 augustus Konijn op grootmoeders wijze met puree
19 augustus Balletjes in tomatensaus met puree
20 augustus Gemarineerd gebraad met broccoli en aardappelen
22 augustus Gevogeltebrochette provencale met aardappelen
23 augustus Visrolletjes op Oostendse wijze met puree
24 augustus Paella
25 augustus Vol au vent met champignons en puree
26 augustus Braadworst met wortelpuree
27 augustus Kalkoensteak met groene boontjes en aardappelen
29 augustus Hespenrolletjes met witloof in kaassaus en puree
30 augustus Victoriabaars in Oostendse saus met puree
31 augustus Blinde vink met spinazie en aardappelen